kerti dísznövények

A kerti dísznövények udvarába hozzák az édenkertet

2021. 08. 18. 11:00:00

A kerti dísznövények nemes egyszerűséggel szépek. Lehetne azon vitatkozni, hogy ez a tulajdonságuk mennyire hasznos vagy sem. Ám felesleges időpocsékolás ilyesmi mellett vagy ellen érvelni. Mert a szemek és a lélek kényeztetése, amire amúgy csak a szépség képes, mindennél értékesebb. A haszna pedig pont ebben a titokban, különlegességben rejlik. 

A dísznövények szépsége örök

2021. 06. 23. 10:00:00

A dísznövények szemeket gyönyörködtető látványa belakhatja, beragyoghatja a kertet. Egyes fajták sövényekként is tökéletesek, de önmagukban állva is garantáltan vonzzák az elismerő tekinteteket.

A dísznövények szemet gyönyörködtetőek

2021. 02. 17. 10:00:00

A dísznövények a mindenkori szépségükkel aratnak. Az örökzöld variációk télen-nyáron pompáznak, míg a virágzó fajták többnyire a tavasztól őszig terjedő időszakot ragyogják be. De vajon kint is, bent is egyforma sikerrel nevelgethetőek?

A liliomfa méltán híres

2020. 03. 25. 13:00:00

Amennyiben igazán karakteres, jellegzetes növényekkel szeretné benépesíteni a kertjét, megvan a legjobb tipp, amit kaphat ez ügyben! A liliomfa tökéletes választás, hiszen a roppant kivételes illatát messziről érezni, nem beszélve a látványáról. Ez a növény a legigényesebb kerttulajdonosoknak való olyan értelemben, hogy fontos a türelem, a kivárás képessége.

A bugás hortenzia különlegessége magával ragadó

2019. 02. 26. 11:00:00

A bugás hortenzia virágzata szerkezetében teljes egészében eltér a többi hortenzia fajtól. A növény kecsesen ívelt hajtásain júliusban jelennek meg a gazdagon elágazó, füzéres buga virágzatok. A kezdetben krémszínű virágok idővel átváltanak rózsaszínre, hogy a szeptemberig elhúzódó virágzás során bezöldüljenek majd kifakuljanak.

A kerti dísznövények édenkerteket teremtenek!

2018. 10. 30. 14:00:00

 

A kerti dísznövények olyan szépséget testesítenek meg, mely szó szerint paradicsomi körülményeket teremthet udvarában. Ha úgy határozott, hogy már minden a helyén van külső világában, kizárólag a természeti kincsek hiányoznak, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár.