Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

2019. 06. 27. 09:00:00

A mai, felgyorsult világban mindent sokkal problémásabb, körülményesebb beszerezni a fizikai értelemben is létező üzletekben, ami történetesen abban az esetben is igaz, ha néhány csodás növény beszerzését tűzi napirendre. Mivel az árukészlet mindenhol más, ezért annak érdekében, hogy az elképzelése szerinti fajtákat tudja megvásárolni, könnyen meglehet, hogy egymást követően több boltba, üzletbe is be kellene mennie körülnézni. Ezzel szemben a dísznövény webáruház remek lehetőséget teremt arra, hogy mindent egy helyen tudjon beszerezni. 

2019. 06. 12. 13:00:00

A növények közelsége mindig képes örömöt csempészni a mindennapokba, hiszen rendkívül esztétikus látványt nyújtanak, ahogy a kertet, a teraszt vagy a verandát beborítják a csodálatos leveleikkel, virágaikkal. A mediterrán növények minden esetben remek választásnak bizonyulnak, hiszen kevés olyan elképesztően különleges és finom illatú virág van, mint amilyen a margaréta, a tölcsérjázmin vagy a murvafürt bokor. 

2019. 06. 05. 13:00:00

Az egész nyáron virágzó évelő virágok az égig ívelő szépségükkel valódi édenkertté varázsolhatják az udvarát, köszönhetően annak a színpompás, látványos ténynek, hogy a kicsattanó természet, a rügyfakasztás, a bimbózás és az utánozhatatlan virágzás nem csupán egy hétig tart, nem valamiféle könnyen tovatűnő állapot, hanem egy egész évszakot felölelő csoda.

2019. 05. 15. 15:00:00

A folyton virágzó kerti növények csodálatos kisugárzásukkal állandó kellemet, bájt és kézzel fogható szépséget hozhatnak közvetlen környezetébe. Az udvar belakásához, annak otthonossá tételéhez a virágok épp úgy hozzátartoznak, mint esetlegesen a berendezési tárgyak, asztalok, székek stb.

2019. 05. 03. 11:00:00

A bugás hortenzia másfél méteresre is megnőhet, ezzel jelentőségteljes kisugárzásra tesz szert, mely nagymértékben befolyásolhatja közvetlen környezete hangulatát. A kecsesen ívelő hajtásokon júliusban jelennek meg a gazdagon elágazó, füzéres bugavirágzatok, amik kezdetben krém színűek, majd később átváltanak rózsaszínűre. 

2019. 03. 20. 11:00:00

A különleges virágok exkluzív megjelenésükkel, kisugárzásukkal extra fényt csempészhetnek otthonába vagy éppen kertjébe, attól függően helyileg hova szánja őket. Egykor lehet, hogy beszerezhetetlennek tűntek, ám napjainkban már nem jelenthet kihívást a vásárlás. 

2019. 03. 06. 12:00:00

A liliomfa húsos szirmai leginkább a tulipánéhoz hasonlítanak. A színpompás, lenyűgöző virágok április-május tájékán nyílnak, lélegzetelállító látványt nyújtva. Magas fává vagy terjedelmes bokorrá nevelhető, annak függvényében, hogy mekkora hely áll a rendelkezésére.

2019. 02. 26. 11:00:00

A bugás hortenzia virágzata szerkezetében teljes egészében eltér a többi hortenzia fajtól. A növény kecsesen ívelt hajtásain júliusban jelennek meg a gazdagon elágazó, füzéres buga virágzatok. A kezdetben krémszínű virágok idővel átváltanak rózsaszínre, hogy a szeptemberig elhúzódó virágzás során bezöldüljenek majd kifakuljanak.

2019. 02. 06. 12:00:00

Milyen kaspó illik a környezetéhez? Megannyi stílusos variáció közül válogathat igényeinek és elképzeléseinek megfelelően. Megjelenés tekintetében valójában kizárólag az ízlése a meghatározó, tehát ebben a kérdésben nem érdemes másra hallgatnia.

2019. 01. 23. 16:00:00

A citromfa vásárlás kitűnő ötlet. Ha olyan növényre vágyik, mely egyrészt szép, másrészt termése miatt hasznos, akkor vitán felül áll, hogy jó helyen jár. A citrom az a citrusféle, ami megteremhet az otthonában. Nyilván nem több kilónyi, de az az öröm, amikor az első saját citromsárga gyümölcse a kezébe akad leírhatatlan és felülmúlhatatlan.