Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

2018-04-24 10:00:00

A szobanövények élettel töltik meg az általuk uralt teret. Mindegy, hogy levéldísz vagy virágzó növény a kedvence, csak jól járhat azzal a döntésével, hogy beköltözteti otthonába a természet egy szeletét.

2018-01-03 12:00:00

A mediterrán növények egyszerűen varázsolhatnak vérpezsdítő hangulatot otthonába. Ha mindig is arra vágyott, hogy a temperamentum kézzel foghatóvá váljon környezetében, akkor nem kell mást tennie, mint például egy olajfát beszereznie.

2018-02-03 11:16:43
 
Prémium minőségű növénytartók
LAMELA fijenzia, janka, lilia 
Lorem ipsum dolorsit amet!

Kedves Vásárlónk!

A webáruházunkban kínált növények mellé szeretnénk ajánlani az alábbiakban bemutatott növénytartókat.
Az áruházunkban forgalmazott magas minőségű, műanyag kaspók tartósságuknak köszönhetően egyszer s mindenkorra megoldják szobanövényei tárolását. 
A LAMELA növénytartók szín, méret és formaválasztéka szinte minden igénynek megfelel, melyek 25 cm átmérőtől egészen a 40 cm-es méretig megtalálhatók.

2017-01-30 10:16:34

A futó- és kúszónövények egy lakás dísznövényei között mélán érdemelnek külön figyelmet, hiszen sokféle felhasználási módjuk miatt azokra a helyekre is tehetjük ezeket a nagy szín és formaválasztékban beszerezhető, igénytelen szobanövényeket, ahol a hagyományosan felfelé növekvő dísznövényeket nem tudjuk beilleszteni.

 

.

2016-12-23 00:00:00

Egy tengerparti nyaralás alkalmával találkoznak a legtöbben déli növényekkel, amelyek olyan hangulatot tudnak teremteni, amely teljesen egyedi és magával ragadó.

2016-12-23 00:00:00
Magyarországon is lehet a kertbe ültetni pálmafát. Létezik egy olyan típus, amely akár mínusz húsz fokig is sérülés mentesen vészeli át a telet.
2016-10-26 12:33:53


A Magyarországon egyre szélesedő növénykínálatból egyre nehezebb eldönteni, hogy mit kell a lakásban tartani és mit lehet a kertben, dézsában, vagy akár kiültetve is nevelni. Tovább nehezíti a dolgunkat az is, hogy szóbeszédek keringenek egy-egy növényről, amik azt bizonygatják, hogy ez vagy az a mediterrán növény áttelel a kertjeinkben is.
Először is mik azok a mediterrán növények? Elsősorban a mediterránomból, azaz a Földközi-tenger környékéről származó növényeket soroljuk ide. A mediterrán szó egy éghajlat típust jelöl, ami pl a Földközi-tengeren, de a bolygó más területein is kialakult. Fontos megjegyezni, hogy a köznyelvben ide sorolt növények egy része nem a Földközi-tengerről származik, de az ottani klimatikus viszonyok teljesen megfelelnek a számukra.

 

2015-10-11 13:40:28

Ha növényeink ültetése kerül szóba, akkor mindenkinek a tavaszi és őszi ültetések jutnak az eszébe, de valójában néhány kivételtől eltekintve, szinte az egész év alkalmas a növények ültetésére.  Érdemes rögtön az elején kettéválasztani a dolgot a kertbe kiültetésre szánt és a cserépben tartott szobanövényekre.

2015-02-06 19:43:30

A tavasz közeledtét még nehezen tudjuk elképzelni, és kicsit csalódottan nézzük a tájat, amikor reggelente kinézünk az ablakon, mintha valami csodára várnánk, ami egyik pillanatról a másikra átvisz minket a tavaszba. A csoda már nagyon közel van, bár nem egy éjszaka alatt lesz tavasz, de néhány hét múlva eljön a várva-várt reggel, amikor derült napsütésre és madárcsicsergésre ébredünk. A jeleket érdemes a kertben is figyelni. Az első, a még hó alól is előbújó hóvirág és a hunyor, majd jönnek a többiek, a nárcisz és jácint, a krókusz, a gyöngyike, tulipán és így tovább.
A tavasz beköszöntéig viszont a lakásban is tarthatjuk ezeket a kedves virágzó dísznövényeket.

2014-11-30 20:19:13

Senki nem határoz úgy szándékosan, hogy megöli a szobanövényeit, és leggyakrabban a szeretet vezérli a kezünket, mégis sokszor ez okozza növényeink pusztulását. Egy újonnan beszerzett szobanövénynek időre van szüksége míg megszokja a helyét és ez néhány levél elvesztésével is járhat. A legjobb dolog, amit tehetünk, hogy megtanulunk néhány fontos tudnivalót növényeink gondozásáról és megpróbáljuk az otthoni körülmények között is tartani a növény igényeinek megfelelő kondíciókat. Így ha megjelenik valamilyen probléma, azonnal tudunk intézkedni.
Íme néhány holtbiztos mód a növényeik megölésére...