A szükséges sütiket használjuk, a weboldal biztonságos működésének érdekében. A weboldal forgalmának elemzésének köszönhetően folyamatosan fejleszthetjük funkcióit, teljesítményét és általános használhatóságát.

kültéri kaspók

A kültéri kaspók ellenállnak a meteorológiai kihívásoknak

2021. 10. 06. 12:00:00

A kültéri kaspók ki vannak téve az időjárás kényének kedvének, ami ráadásul manapság egy cseppet sem kiszámítható. Nyáron olyan zord napok jöhetnek, amiket még az ősz is megirigyelhetne, míg a télhez közeledve sokszoros erővel köszönthet be az indián nyár. Ebben a forgatagban bizony nem mindegy, hogy milyen körülmények között tárolja a növényeit.

A kültéri kaspók igazi túlélők

2020. 06. 17. 11:00:00

A kültéri kaspók hamisíthatatlan harcosok, már ami az időjárással szembeni csatározásokat illeti. Azokból ráadásul manapság akad elég. Se igazi nyár, se igazi tél nincsen, viszont mindenből van egy csipetnyi. A szélsőséges meteorológiai fordulatok úgy követik egymást, mint a vízen úszó kiskacsák az édesanyjukat. Nincs mit tenni a klímaváltozás ellen, viszont kétségtelenül fel kell készülni arra, hogy a különböző, kerti kiegészítők egyre nagyobb nyomásnak lesznek kitéve.

A kültéri kaspó a kertjébe hozhatja az édent

2019. 07. 11. 12:00:00

A kültéri kaspó önmagában is a stílusosság fizikai megnyilvánulásává válhat, pusztán a dekoratív megjelenésének köszönhetően. Azonban a teljes harmónia akkor érhető el, ha a virágtartó és a belehelyezett növény tökéletes összhangban vannak egymással.