Datolyapálma + kaspó 170 cm

54.890 Ft (43.220 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Phoenix roebelenii, keskenylevelű főnix- vagy datolyapálma. Nagyon mutatós, kedvelt, örökzöld pálma. Otthonunktól függően tarthatjuk bent a házban, télikertben vagy nyaranta akár cserepes növényként kint a teraszon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás és Paraméterek

A Phoenix roebelenii íves levelei egy karcsú, barna, központi törzsről nőnek. E levelek középzöld vagy sötétzöld színűek és szárnyasan szeldelt, hosszúkás, ép szélű levélkékre oszlanak. A többi datolyapálmafajjal ellentétben e dísznövény levelei lágyak, nem szúrósak. A levélkék méltóságteljesen terülnek szét, tollszerű megjelenést kölcsönözve a növénynek. Termése hosszúkás, barna színű, 1-2 cm nagyságú. A keskenylevelű főnixpálma lakásban tartva is viszonylag nagyra nő, magassága akár a 2 métert is meghaladhatja. Növekedése azonban nagyon lassú, évente csak néhány új levelet hoz, de hosszú távon számolnunk kell azzal, hogy a növény a legtöbb helyiséget kinövi. Ez a pálma szinte bármely típusú talajhoz jól alkalmazkodik, csak arra kell ügyelnünk, hogy cserepébe jó vízáteresztő keveréket tegyünk. Mivel e növény Délkelet-Ázsia trópusi erdeiből származik, így tartásánál igen magas páratartalmat igényel. Ezt könnyedén biztosíthatjuk számára leveleinek gyakori vízzel való permetezésével. E dísznövény a világos és meleg helyet kedveli, ahol a hőmérséklet még télen sem megy 15°C alá. A főnixpálma a tövénél időnként sarjakat hoz, ezeket gyökerestül válasszuk le és ültessük cserépbe.

Házhoz szállítás és garancia

GARANCIA
 

Amennyiben a megvásárolt növény nem nyerné el a tetszését, az átvételt követő napon jelezze felénk kifogását. Webáruházunk az ön által kifizetett növény árának 100%-át megtéríti.

Mivel a növények olyan termékek, melyeket nem könnyű pontos paraméterekkel körülírni, ezért a cserép mérete vagy a növény magassága az irányadóak, melyek fel vannak tüntetve a termékleírásokban. A termékleírásban megadott méret a teljes (a cserép magasságát is beleértendő) magasságot jelenti, azaz mennyi helyet fog elfoglalni a polcon, ablakpárkányon, asztalon stb.

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük hívja bizalommal ügyfél szolgálatunkat.
+36204326364

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


A szállítási díjakat ide kattintva nézheti meg.

A megvásárolt növényeket az MPL futárszolgálattal szállíttatjuk ki az ön által megadott címre várhatóan 5-10 napon belül. A szállítási idő a kertészeti szezonban (március, április, május) jelentősen megnövekedhet. Ebben az időszakban akár 2-3 hét is lehet A csomag érkezéséről, a szállítást megelőző napon értesítést küldünk. Ha a fenti szállítási időnél korábban lenne szüksége a megrendelt növényekre, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nagyobb tételű megrendelések esetében a szállítást háztól-házig a saját teherautónkkal szállítjuk ki önnek egy előre egyeztetett időpontban. 
Amennyiben személyesen szeretné átvenni a megrendelését, úgy a megrendelés végén, a szállítási mód kiválasztásánál a "személyes átvétel" gombra kattintva teheti azt meg. A személyes átvétel az érdi telephelyen történik, melynek részleteiről külön levélben tájékoztatjuk önt.

Amennyiben önnek egy pontosan meghatározott időpontban lenne szüksége a megrendelt növényekre, akkor a megrendelés végén, a megjegyzés rovatba beírva tájékoztathat minket erről vagy az elérhetőségeink bármelyikén tudathatja velünk. 

Szállítási feltételek

  • A megrendelt termékeket előre utalásos fizetés esetén, csak a vételár + szállítási díj pontos megfizetése és számlánkon való jóváírása után, előre egyeztetett időpontban szállítjuk ki.

  • A termék ára a szállítási költséget nem tartalmazza.

  • Jelenleg csak Magyarország területén áll módunkban a megrendelt terméket házhoz szállítani!

 

Fotók
 

Webáruházunkban a növények fotói a valós képet mutatják, azaz a képen látható állapotban szállítjuk ki, pl. a citromot terméssel és minden virágzó növényt virágzó állapotában a fényképnek megfelelően.

KIVÉTELEK:

  • a faiskolai termékek fotói legtöbb esetben kifejlett, idősebb növényt mutatnak. Ez azért fontos, mert egy kert megtervezésénél érdemes tudni, hogy a megvásárolt növény mekkora és milyen habitusú lesz a későbbiekben. Ezeknél a növényeknél az aktuális méret a megnevezésben leírtaknak megfelelő.

  • a szezonális növényeket az ismertetőjükben leírt időszakban tudjuk virágzó állapotban küldeni. Pl. a leander tavasztól őszig virágzik, így télen virág nélkül de színmegjelöléssel lehet megvásárolni.

  • a díszkaspóban fényképezett növények árai a kaspót nem tartalmazzák.


Amennyiben kérdése merülne fel valamelyik növénnyel vagy annak a fotójával kapcsolatban, hívja munkatársunkat bizalommal vagy írjon elektronikus levelet elérhetőségeink valamelyikén.