Papagájvirág reginae 100 cm

15.900 Ft (12.520 Ft + ÁFA)

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Jelenleg nem virágzó állapotban szállítjuk.
A Papagájvirág virágját jól ismerhetjük elegáns virágcsokrok fő díszítőelemeként. A cserépben tartott növénnyel azonban már ritkábban találkozhatunk. Hatalmas levelei önmagukban is rendkívül mutatósak de ha gondos ápolást követően néhány virág is megjelenik a levelek között, az igazán szép jelenséggé teszi.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás és Paraméterek

A papagájvirág vagy Strelitzia hatalmas kékes szürke, viaszos levelei, melyek hosszú levélnyélen helyezkednek el, egész évben díszítik otthonunkat. A fiatal növények nem hoznak virágot, erre sajnos akár 3-4 évet is várnunk kell. Ha azonban a növény elér egy bizonyos kort és nagyságot, akkor már nem nagy művészet virágzásra bírni. A levelek között felnyúló sárga, narancssárga és kék színekben pompázó kb 15 centiméteres virágok az idő előrehaladtával egyre gyakrabban és egyre nagyobb mennyiségben jelennek meg a növényen.
A Papagájvirág gondozása nem igényel különösebb odafigyelést. Lehetőség szerint a téli hónapokban világos de hűvös helyen tartsuk és ilyenkor az öntözését is mérsékeljük. Nyáron ki lehet tenni a szabadba, ez nagyban elősegíti a fejlődését. A kertben vagy teraszon való tartásánál csak arra kell figyelni, hogy ne kapjon direkt, erős napsütést, mert az károsíthatja a leveleit és a melegebb időszakokban az öntözést is gyakrabban kell végezni.
A virágok fejlődéséhez egy dologra lesz szükségünk. Türelemre! Néhány év elteltével azonban elkerülhetetlenül elkezd virágozni és a kinyílt virágokat hosszan meg is tartja.

Házhoz szállítás és garancia

GARANCIA
 

Amennyiben a megvásárolt növény nem nyerné el a tetszését, az átvételt követő napon jelezze felénk kifogását. Webáruházunk az ön által kifizetett növény árának 100%-át megtéríti.

Mivel a növények olyan termékek, melyeket nem könnyű pontos paraméterekkel körülírni, ezért a cserép mérete vagy a növény magassága az irányadóak, melyek fel vannak tüntetve a termékleírásokban. A termékleírásban megadott méret a teljes (a cserép magasságát is beleértendő) magasságot jelenti, azaz mennyi helyet fog elfoglalni a polcon, ablakpárkányon, asztalon stb.

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük hívja bizalommal ügyfél szolgálatunkat.
+36204326364

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


A szállítási díjakat ide kattintva nézheti meg.

A megvásárolt növényeket az MPL futárszolgálattal szállíttatjuk ki az ön által megadott címre várhatóan 5-10 napon belül. A szállítási idő a kertészeti szezonban (március, április, május) jelentősen megnövekedhet. Ebben az időszakban akár 2-3 hét is lehet A csomag érkezéséről, a szállítást megelőző napon értesítést küldünk. Ha a fenti szállítási időnél korábban lenne szüksége a megrendelt növényekre, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nagyobb tételű megrendelések esetében a szállítást háztól-házig a saját teherautónkkal szállítjuk ki önnek egy előre egyeztetett időpontban. 
Amennyiben személyesen szeretné átvenni a megrendelését, úgy a megrendelés végén, a szállítási mód kiválasztásánál a "személyes átvétel" gombra kattintva teheti azt meg. A személyes átvétel az érdi telephelyen történik, melynek részleteiről külön levélben tájékoztatjuk önt.

Amennyiben önnek egy pontosan meghatározott időpontban lenne szüksége a megrendelt növényekre, akkor a megrendelés végén, a megjegyzés rovatba beírva tájékoztathat minket erről vagy az elérhetőségeink bármelyikén tudathatja velünk. 

Szállítási feltételek

  • A megrendelt termékeket előre utalásos fizetés esetén, csak a vételár + szállítási díj pontos megfizetése és számlánkon való jóváírása után, előre egyeztetett időpontban szállítjuk ki.

  • A termék ára a szállítási költséget nem tartalmazza.

  • Jelenleg csak Magyarország területén áll módunkban a megrendelt terméket házhoz szállítani!

 

Fotók
 

Webáruházunkban a növények fotói a valós képet mutatják, azaz a képen látható állapotban szállítjuk ki, pl. a citromot terméssel és minden virágzó növényt virágzó állapotában a fényképnek megfelelően.

KIVÉTELEK:

  • a faiskolai termékek fotói legtöbb esetben kifejlett, idősebb növényt mutatnak. Ez azért fontos, mert egy kert megtervezésénél érdemes tudni, hogy a megvásárolt növény mekkora és milyen habitusú lesz a későbbiekben. Ezeknél a növényeknél az aktuális méret a megnevezésben leírtaknak megfelelő.

  • a szezonális növényeket az ismertetőjükben leírt időszakban tudjuk virágzó állapotban küldeni. Pl. a leander tavasztól őszig virágzik, így télen virág nélkül de színmegjelöléssel lehet megvásárolni.

  • a díszkaspóban fényképezett növények árai a kaspót nem tartalmazzák.


Amennyiben kérdése merülne fel valamelyik növénnyel vagy annak a fotójával kapcsolatban, hívja munkatársunkat bizalommal vagy írjon elektronikus levelet elérhetőségeink valamelyikén.