A rattan kaspó praktikus és nem kevésbé esztétikus választás

A rattan kaspó az erkélyek, teraszok, sőt, a lakások díszévé válhat. Meg persze a bele helyezett növény biztonságot adó életterévé. A rattan hatású tartó nagyszerűen passzol a modern, letisztult formákat megjelenítő stílushoz, ám a klasszikus irányzat jellemvonásaival is kiválóan harmonizál.

A rattan kaspó több mint növénytartó

A magas minőségű műanyag azon túl, hogy stramm és bírja a strapát, az UV sugárzásnak is maradéktalanul ellenáll. Ezáltal nemcsak önmagát óvja meg a káros behatásoktól, hanem természetesen a „gondjaira bízott” növény épségéért is kezeskedik. A kaspóban található belső edény közbenjárásával a növény átültetése vagy éppen mozgatása pofonegyszerűvé válhat. Márpedig ez óriási pozitívum, különösen ha növekvő, fejlődő élettel ajándékozza meg a tartót és persze vele együtt az életterét. A rattan hatás egyik előnye, hogy szinte bármilyen lakberendezési stílushoz illeszkedik, nem lóg ki a sorból. Sőt, mondhatni összhangot teremt. Így ez a kiegészítő a lakás belsejében is, gyakorlatilag bárhol megállja a helyét anélkül, hogy diszkomfort érzetet keltene a jelenléte. A minőségi műanyag, mint alapanyag, kinti körülmények között is jó szolgálatot tesz. Maximálisan ellenszegül az időjárási viszontagságoknak, és az idő vasfoga sem képes „megrágni”. A megvásárlása ezáltal bátran nevezhető befektetésnek, ami mind rövid-, mind hosszútávon, többszörösen megtérül.

A rattan kaspó több színárnyalatban is elérhető?

Igen. Pont ez a sokszínűség az, aminek hála gyakorlatilag bármilyen élettérben látványos, szemrevaló, ugyanakkor maradéktalanul praktikus kiegészítővé válhat. A színvariációkon túl, méretek tekintetében is széles a választék.

Tartalomhoz tartozó címkék: kaspó rattan kaspó