virágzó növények

Nőnapi virágok: 20 növény, ami tökéletes az alkalomra

2022. 02. 15. 14:47:07

A nőnapi virágok kiválasztása sosem egyszerű feladat, azonban néhány tanács segítségével biztosan megtalálhatja a tökéletes alkalomhoz illő ajándékot! A különböző növények ismeretében sok időt és energiát megspórolhat. 

Összegyűjtöttünk 20 olyan növényt, cserepeseket és szálasakat is, amelyekkel nem okozhat csalódást. Keressen minket bizalommal, hogy mi is segíthessünk a megfelelő növény megtalálásában! Kínálatunkból pedig azonnal meg is rendelheti tökéletes ajándékát!

A virágzó szobanövények extra gondoskodást igényelnek?

2021. 05. 19. 11:00:00

A virágzó szobanövények csodálatosak, díszesek, és mégis sokan tartanak tőlük. Miért? Azért, mert a köztudatban elterjedtté vált az a meglátás, hogy ezek a virágok ugyan szépek, de a szépségükért nagy árat kell fizetni. Nem a megvásárlásuk pillanatában, hanem a velük való gondoskodás során. De vajon mindez ténylegesen igaz?

A virágzó szobanövények megszépítik a teret

2021. 04. 07. 11:00:00

virágzó szobanövények jelenléte első pillantástól és pillanattól kezdve egyértelműen emelő. A látványuk vonzza az elismerő tekinteteket, a kisugárzásuk pedig szinte beburkolja a közegüket. Általuk szebbé, otthonosabbá válik a világ, arról nem is beszélve, hogy élőbbé, pulzálóbbá, élettel telibbé is.

A flamingó virág bemutatása

2018. 06. 27. 11:00:00

A szív alakú, hegyes végű levelekkel büszkélkedő flamingó virág kifejezetten tetszetős és méltán népszerű növény. A sötétzöld színű levelei akár 18 cm hosszúra is megnőhetnek.