Virágkaspó vásárlás, kompromisszumok nélkül

A tökéletes virágkaspó nemcsak a szemnek mutatós, de a strapabíróság tekintetében is megfelel az igényes növénykedvelő kívánalmainak. A tendencia mégis azt mutatja, sokan vannak, akik inkább az esztétikai jegyek mentén haladva választják ki a virágkaspót.

Ne engedjen az elvárásaiból!

Persze a külső jegyek, illetve a kaspó stílusa is roppant fontos tényező, ugyanis a szóban forgó egységnek tökéletesen bele kell simulni a lakás vagy a kert már meglévő dizájnjába. Abban az esetben viszont, ha a virágkaspó nem strapabíró, nem lesz lehetősége sokáig örülni a szépségének.

Különösen a kinti virágkaspó van veszélyben

Mondanunk sem kell, azok a virágcserepek, amelyek a kertben vagy a balkonon foglalnak helyet, jobban ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, mint azok, amelyek a lakás falainak a védelmét élvezik. Az erős UV-sugárzás, az eső, illetve a fagy is nagyban ronthat az adott kaspó színvonalán, ha az nem képvisel első osztályú kivitelezést és anyaghasználatot.

Az időtálló virágcserép nyomában

Ha tehát nem kíván havonta új virágcserepet vásárolni, akkor fektessen fokozott figyelmet a fenti tényezőkre! Persze az idő vasfogának semmi nem áll ellen örökké, de a masszívabb modellek egészen biztosan hosszabb élettartamúak, mint a középkategóriás társaik.

A méret a lényeg

Fogadja meg a szakértők tanácsát, és válasszon a felhozatalból közepes méretű virágkaspót, még abban az esetben is, ha kisebb növényt készül abban elültetni! A legtöbb élődekoráció szempontjából ugyanis ez a megoldás az optimális.

Tartalomhoz tartozó címkék: virág kaspó virágkaspó