Termékek Menü

Növénytartók

 
Prémium minőségű növénytartók
LAMELA fijenzia, janka, lilia 
Lorem ipsum dolorsit amet!

Kedves Vásárlónk!

A webáruházunkban kínált növények mellé szeretnénk ajánlani az alábbiakban bemutatott növénytartókat.
Az áruházunkban forgalmazott magas minőségű, műanyag kaspók tartósságuknak köszönhetően egyszer s mindenkorra megoldják szobanövényei tárolását. 
A LAMELA növénytartók szín, méret és formaválasztéka szinte minden igénynek megfelel, melyek 25 cm átmérőtől egészen a 40 cm-es méretig megtalálhatók.

FIJENZIA és JANKA termékcsalád
 
Magas minőség, tartós anyag, időtálló stílus
A FIJENZIA és JANKA termékcsalád szinte
minden paraméterében megegyezik.
Egyedüli különbség a két típus között a
magasságuk. A JANKA család minden
oldala egyenlő, azaz egy kockát formáz.

MEGNÉZEM
Sima felületű, "minimál" kaspók
Fényes műanyag, UV álló anyagból készült növénytartó, mely elsősorban modern lakások, illetve irodák berendezéséhez használható. A nagy színválaszéknak  köszönhetően jól alkalmazkodik bármilyen berendezéshez.
MEGNÉZEM
Rattan hatású, műanyag kaspók
A rattan hatású növénytartókat alkalmazhatjuk kültérre és beltérre egyaránt. Időjárásálló anyagának köszönhetően erkélyek vagy teraszok díszítésére is alkalmas csakúgy, mint zárt térben való használatra.
MEGNÉZEM
Bordázott felületű DUTLO család
A DUTLO termékcsalád színválasztéka és a beszerezhető méreteket tekintve megegyezik a FIJENZIA és FIJENZIA RATTAN növénytartókkal. Ennél a típusnál a kaspó felülete vízszintesen bordázott.
MEGNÉZEM
Kerek, LILIA termékcsalád
A LILIA család kör keresztmetszetű, sima felületű kaspókat tartalmaz. Méretarányai a FIJENZIA kaspókkal megegyezik, azaz a magassága a szájátmérő ~kétszerese.
(pl.: 30 cm széles, 57 cm magas)
MEGNÉZEM
Amennyiben kérdése merülne fel a növénytartókkal kapcsolatban, vagy segítségre lenne szüksége a kiválasztott növényhez való megfelelő méret kiválasztásában, hívja bizalommal munkatársunkat a +36204326364 telefonszámon vagy írhat elektronikus levelet is az info@virag-online.hu címre.