Botpálma 17 cm-s cserépben, 60 cm

6.690 Ft (5.268 Ft + ÁFA)

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

A Raphis excelsa, azaz Botpálma egy zömök növekedésű, dús lombozatú pálmaféle. A növénynek valódi törzse ugyan nem fejlődik, levelei mégis egy központi szárból nőnek körkőrösen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás és Paraméterek

A Raphis pálma Kína őserdeiből származik, így a túlságosan száraz levegőjű helységekben tartva ajánlatos a párásítás.
A pálma levelei fényesek, egy középen elhelyezkedő szárból körkőrösen nyitott tenyérhez hasonlóan fejlődnek. Maximális magassága 3-4 méter lehet, de elég lassan nő, így nem kell félnünk attól, hogy kinövi a lakást. Mivel esőerdőből származó növényről van szó, és ott sem a legmagasabbak közé tartozik, ezért a fény, pára, hőmérséklet és vízigénye is ennek megfelelően egy dzsungelbeli állapotoknak megfelelő. Gyér megvilágítás mellett is képes szépen fejlődni a növény de a nagyon száraz levegőt nem viseli el hosszú ideig, ezért a páratartalmat növelni érdemes. A magasabb páratartalom érdekében a megszokott házi praktikák tökéletesen megfelelnek. Ilyen lehet a radiátorra helyezett vizes edény vagy a növény alatti tányérban kavicságyon és azt folyamatosan nedvesen tartva kap plusz nedvességet a levegő. A szerény megvilágítású fürdőszobák ideális hely lehet a botpálmánknak.

Házhoz szállítás és garancia

GARANCIA
 

Amennyiben a megvásárolt növény nem nyerné el a tetszését, az átvételt követő napon jelezze felénk kifogását. Webáruházunk az ön által kifizetett növény árának 100%-át megtéríti.

Mivel a növények olyan termékek, melyeket nem könnyű pontos paraméterekkel körülírni, ezért a cserép mérete vagy a növény magassága az irányadóak, melyek fel vannak tüntetve a termékleírásokban. A termékleírásban megadott méret a teljes (a cserép magasságát is beleértendő) magasságot jelenti, azaz mennyi helyet fog elfoglalni a polcon, ablakpárkányon, asztalon stb.

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük hívja bizalommal ügyfél szolgálatunkat.
+36204326364

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


A szállítási díjakat ide kattintva nézheti meg.

A megvásárolt növényeket az MPL futárszolgálattal szállíttatjuk ki az ön által megadott címre várhatóan 5-10 napon belül. A szállítási idő a kertészeti szezonban (március, április, május) jelentősen megnövekedhet. Ebben az időszakban akár 2-3 hét is lehet A csomag érkezéséről, a szállítást megelőző napon értesítést küldünk. Ha a fenti szállítási időnél korábban lenne szüksége a megrendelt növényekre, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nagyobb tételű megrendelések esetében a szállítást háztól-házig a saját teherautónkkal szállítjuk ki önnek egy előre egyeztetett időpontban. 
Amennyiben személyesen szeretné átvenni a megrendelését, úgy a megrendelés végén, a szállítási mód kiválasztásánál a "személyes átvétel" gombra kattintva teheti azt meg. A személyes átvétel az érdi telephelyen történik, melynek részleteiről külön levélben tájékoztatjuk önt.

Amennyiben önnek egy pontosan meghatározott időpontban lenne szüksége a megrendelt növényekre, akkor a megrendelés végén, a megjegyzés rovatba beírva tájékoztathat minket erről vagy az elérhetőségeink bármelyikén tudathatja velünk. 

Szállítási feltételek

  • A megrendelt termékeket előre utalásos fizetés esetén, csak a vételár + szállítási díj pontos megfizetése és számlánkon való jóváírása után, előre egyeztetett időpontban szállítjuk ki.

  • A termék ára a szállítási költséget nem tartalmazza.

  • Jelenleg csak Magyarország területén áll módunkban a megrendelt terméket házhoz szállítani!

 

Fotók
 

Webáruházunkban a növények fotói a valós képet mutatják, azaz a képen látható állapotban szállítjuk ki, pl. a citromot terméssel és minden virágzó növényt virágzó állapotában a fényképnek megfelelően.

KIVÉTELEK:

  • a faiskolai termékek fotói legtöbb esetben kifejlett, idősebb növényt mutatnak. Ez azért fontos, mert egy kert megtervezésénél érdemes tudni, hogy a megvásárolt növény mekkora és milyen habitusú lesz a későbbiekben. Ezeknél a növényeknél az aktuális méret a megnevezésben leírtaknak megfelelő.

  • a szezonális növényeket az ismertetőjükben leírt időszakban tudjuk virágzó állapotban küldeni. Pl. a leander tavasztól őszig virágzik, így télen virág nélkül de színmegjelöléssel lehet megvásárolni.

  • a díszkaspóban fényképezett növények árai a kaspót nem tartalmazzák.


Amennyiben kérdése merülne fel valamelyik növénnyel vagy annak a fotójával kapcsolatban, hívja munkatársunkat bizalommal vagy írjon elektronikus levelet elérhetőségeink valamelyikén.