Termékek Menü
Ön itt jár: > >

ÁSZF

1.1. Szolgáltató adatai

A cég neve: Virág-Online
Cég képviselő neve: Szabó Andor
Cég székhelye: 2030, Érd, Kövirózsa u. 5.
Cég adószáma 52961243-1-33
A továbbiakban „ Szolgáltató .
webáruház szolgáltató: SHOPRENTER

1.2. Szolgáltató elérhetősége

Kapcsolattartó: Szabó Andor
Mobil: +36 20 432 63 64
E-mail: viragonline.hu@gmail.com

1.3. A Vásárló

Aki a Szolgáltató hivatalos honlapjain (www.virag-online.hu) keresztül valamilyen szolgáltatást vagy terméket vásárol, és az ÁSZF-et tudomásul veszi, és magára nézve is kötelezőnek fogadja el.

2. Általános Szerződési Feltételek célja

Az Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) Szolgáltató és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően Szolgáltató tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül irányadóak.

2.1. Szerződési Feltételek elfogadása

A Szerződési Feltételek Vásárló által történő elfogadása a vásárlás illetve szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha Vásárló a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatást igénybe veszi.

2.1.1 A rendelés, vásárlás menete:

A kiválasztott termékre kattintva Vásárló kiválaszthatja a rendelni kívánt termékeket, majd kosárba teheti a kívánt terméket, majd a „Tovább'' gomb megnyomása után egy összesítő fog megjelenni a megrendelt termékekről és azok áráról, ami még ekkor természetesen szabadon módosítható. A „Megrendelés'' gomb megnyomása után válassza ki a fizetési módot, majd ennek megfelelően adja meg a szállítás címét, ahova az árut kéri. A rendszer automatikusan generálja a szállítási díjat, amelynek összege rendelése végösszegéhez adódik. Végül ezen az oldalon adhatja meg a számlázási adatait, valamint egyéb megjegyzéseit is. Az oldal alján ki kell pipálnia, hogy elfogadja az üzleti és szállítási feltételeket. A szükséges adatok kitöltése után a „Megrendelés véglegesítése'' gombra kattintva adhatja fel rendelését, amelyről hamarosan egy részletes visszaigazoló e-mailt fog kapni a regisztráció során megadott e-mail címére.

2.2. Szerződési Feltételek hatálya

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az Általános Szerződési Feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. Az ÁSZF mindaddig hatályban marad, amíg Szolgáltató szolgáltatást biztosítja.

Jelen ÁSZF 2013. augusztus 01. napjától határozatlan ideig hatályos.

3. Szolgáltató az alábbi feltételek szerint nyújtja a szolgáltatást

3.1. A szolgáltatás területi hatálya

Szolgáltató által üzemeltetett internetes szolgáltatás mind belföldről, mind külföldről elérhető, de külföldre történő szállítást Szolgáltató csak külön, egyedi szállítási megállapodás alapján vállal. Szállítás részletei itt találhatók.

4. Szerződés létrejötte és módosítása

4.1. Általános jellemzők

A Szerződés akkor jön létre, ha a 2.1. pont értelmében a Vásárló a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatást igénybe veszi, ez egyben a jelen Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. Megrendelés akkor jön létre, amikor Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja.

4.2. Szolgáltatás törlése, módosítása

Kézhezvételnek bolti átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napját értjük.
A visszatérítés érvényes a szállítási költségre is. A sértetlen termék visszaküldésének költsége az Eladót terheli.
Szolgáltató a termékeket csak sértetlen állapotban tudja visszavenni. A visszavét feltétele a számla, vagy annak másolatának megléte, csak ennek ellenében áll mód az áru visszavételére. Növény visszavételére nincs lehetőség.

4.3. Fizetési módok és feltételek

4.3.2. Utánvét

A rendelés ellenértéke a termék átvételekor, a futárnak egy összegben fizetendő.

4.3.3. Előre átutalással

A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt kell megfizetni:

Az átutalás megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a megrendelés azonosítót!

5. Jogok és kötelezettségek

5.1. A Szolgáltató szolgáltatási kötelezettsége és felelőssége

5.1.1. A Szolgáltató a szolgáltatást a Vásárló részére folyamatosan biztosítja a Vásárló fizetési kötelezettségének teljesítése ellenében.

5.1.2. A Szolgáltató nem felel olyan károkért, amelyek, erőhatalom, természeti csapás (vis major), vagy egyéb, a Szolgáltató érdekkörén kívülálló ok, illetve esemény folytán következnek be, amelyekért a Szolgáltató nem tehető felelőssé.

5.1.3 Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára. A termékek mellett szereplő vételárak nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, de az oldalon lévő esetleges hibákért Szolgáltató felelősséget nem vállal, valamint az árváltozás jogát fenntartja. Az ellenérték tartalmazza a szolgáltatásnak megfelelő terhelő közterheket, illetve az Általános Forgalmi Adó (ÁFA) -t.

5.1.4. A Szolgáltató a Vásárló adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat azonban továbbadni sem reklámfelhasználás sem egyéb célra - a Vásárló kifejezett hozzájárulása hiányában - nem jogosult.

5.1.5. Vásárlói bejelentések, panaszok kezelése

A Vásárló a Szolgáltatással kapcsolatban észlelt hibákat a Szolgáltató ügyfélszolgálatán, valamint a viragonline.hu@gmail.com e-mail címen jelentheti be. A Szolgáltató a bejelentéseket, panaszokat minden esetben 30 napon belül kivizsgálja, és a vizsgálat eredményéről a bejelentés módjának megfelelően tájékoztatja a Vásárlót. A Szolgáltató a bejelentésekről és panaszokról nyilvántartást vezet. A Szolgáltató a Vásárló által bejelentett, a vizsgálat eredményeként valósnak bizonyult és a Szolgáltató érdekkörében felmerült hiba kijavítása iránt haladéktalanul intézkedik.

5.2. A Vásárló jogai és kötelezettségei

5.2.1. A Vásárlónak a fizetés megkezdés előtt pontos adatok megadásával ki kell töltenie a regisztrációt, az esetleges problémák elkerülése végett.

A vásárlói regisztráció menete :

kattintson a Bejelentkezés/Regisztráció menüpontra és értelemszerűen adja meg az adatokat:

Név/E-mail_cím/Telefonszám/Jelszó/Jelszó_megerősítése.

Kitöltés után nyomja meg a „Regisztrálok'' gombot!

A rendszer a sikeres regisztráció után e-mailt küld, benne egy linkkel, amivel a regisztráció megerősítését kéri. A linkre történt kattintás után lesz végleges a regisztráció.

Ugyanebben a menüpontban lehetősége van jelszó emlékeztetőt kérnie, amennyiben korábban már regisztrált, csak a belépéshez szükséges jelszót felejtette el. A rendszer a kitöltés után e-mail címére hamarosan megküldi a kért jelszót.

A korábban megadott adatokra a rendszer emlékezni fog, így Vásárló a lehető legkényelmesebb módon tud rendelni.

Vásárlónak lehetősége van továbbá a rendszer figyelmeztető szolgáltatását igénybe venni, amely segítségével a rendszer automatikusan felhívja Vásárló figyelmét bármely névnap, születésnap vagy egyéb, fontos eseményre. Itt lehetősége van a Szolgáltató HÍRLEVÉL szolgáltatására is feliratkozni, amiben Szolgáltató az akciókról és aktualitásokról tájékoztatja partnereit.

5.2.2. Az vásárlói adatok megadása során megadott téves adatokért, és az azokból adódó károkért Szolgáltató semmilyen formában nem vállal felelősséget, így a hibás adatokból eredő esetleges téves teljesítésért sem. Vásárló kötelessége a megrendelésnél a megjegyzés rovatba a szállítással kapcsolatos fontos információkat közölni (pl: Hangosan é/v hosszan csengessenek. Rossz a csengő, kérem kopogjanak. stb.) a kiszállítás hatékonysága érdekében.

FONTOS! A megrendelésnél Vásárló minden esetben tüntesse fel telefonszámát, hogy problémás esetben a futárszolgálat a megrendelővel egyeztetni tudjon.

5.2.3. A Vásárló kötelessége a szolgáltatás fizetési mód szerinti megfizetése.

(részletesen lsd: 4.3. Fizetési módok és feltételek pontnál)

A választott fizetési módtól a Vásárló csak a Szolgáltató előzetes hozzájárulásával térhet el. Amennyiben a megrendelt szolgáltatás vételárát a Vásárló nem tudja megfizetni, akkor a megrendelt szolgáltatás automatikusan törlődik a rendszerből.